"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Wow wat een Weekend!

Nabespreking over de Boekpresentatie “7 Principes van Succesvol Ondernemen”

Vandaag vertel ik mijn ervaring over de boek presentatie van afgelopen vrijdag want het was een bijzondere ervaring; m’n eerste boek!

Ik was op de eerste plaats vereerd met het aantal mensen die aanwezig waren; ca. 35 mensen waren erbij waaronder familie, vrienden, kennissen en collega’s / partners. Dit zorgde voor een leuk mix van mensen die bij dicht bij het hart zitten.

Nadat de uitgever een leuke introductie gaf hoe onze samenwerking tot stand was gekomen en hoe het boek was geproduceerd mocht ik mijn ervaringen vertellen. En ik kan je zeggen; het schrijven van een boek is een heel proces met veel leermomenten.

Omdat ik nog geen boek had geschreven vond ik het lastig want he is een heel andere manier van schrijven dan blogartikelen.

Daarna kwam onze speciale gast aan het woord: Miel in ’t Zand. Hij is verbonden aan de stichting Topsportforlife en nam de cheque in ontvangst. Het bedrag op de cheque is 250 euro maar dat is een minimum bedrag waar ik garant voor sta. Het is de bedoeling om deze week het totaalbedrag te verdubbelen naar 500 euro.

Ik had namelijk aangegeven dat 50% van de boekverkoop op de presentatieavond naar deze stichting zou gaan. Nu zijn er al een flink aantal boeken besteld en zijn er een aantal mensen die een extra bijdrage hebben geleverd wat natuurlijk super is.

Dit betekent dat ik het bedrag afrond (naar boven) om €500,- over te maken naar de stichting, een mooi bedrag vind ik.

De dagen erna ontving ik al berichten van mensen dat ze het boek al helemaal hadden gelezen! En dat was ook exact de bedoeling; een handig en praktisch boek maken dat gemakkelijk is te lezen zodat ondernemers er ook mee aan de slag kunnen gaan.

Wil jij het boek ook lezen? Bestel het nu via Managementboek (zonder verzendkosten): http://bit.ly/_Managementboek

>