"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Wat Zou Jij Doen met Beperkte Tijd?

Stel Je Voor: Dat Je Nog Maar Een Beperkte Tijd Hier Bent. Wat Zou Je Doen?

Dit is misschien niet mijn leukste artikel op dit blog maar wel een van mijn meest interessantste, dat beloof ik je.

Ik vraag me heel vaak af of mensen wel beseffen dat tijd beperkt is? Ze praten veel over geld en inkomsten en ik begrijp dat dit belangrijk is want daarmee vul je bepaalde behoeftes in.

Geld = Energie

Ik zie geld als ‘energie’, geld komt en het gaat. Soms in grote getallen en dan weer in kleinere getallen. Klinkt dit “zweverig”? Prima, dan ga ik je iets uitleggen wat je nog niet weet:

ALLES IS ENERGIE (of beter gezegd; alles wordt bepaald door energie)

Veel mensen kennen mij als een ‘aardse’ jongen, een commerciële gast, een doordouwer, een vastbijter, een recht-door-zee aanpakker, een no-nonsense man …. weet je wel, dat soort termen.

En dan kom ik nu met het verhaal over ‘energie’?

JA

Ik zal je uitleggen hoe ik het zie en ervaar. Wanneer ik lekker in mijn vel zit, me goed voel en goed voel over geld komen er uit diverse bronnen geld naar me toestromen. Letterlijk; het komt naar me toe, zonder dat ik er – veel – moeite voor hoef te doen en zonder dat ik ermee bezig ben.

Natuurlijk heb ik daar ‘vroeger’ wel iets voor gedaan, maar niet nu – in het heden.

Oke, terug naar de titel ‘beperkte tijd’.

Te vaak herken ik ondernemers die uitsluitend bezig zijn met werkzaamheden die geld dienen op te leveren. De energie die ze daarmee uitzenden / uitstralen is negatief. Er zit druk op en dat zie je en voel je, als je begrijpt wat ik bedoel.

Het resultaat daarvan is men een ongelukkig leven leidt met een bedrijf dat te weinig geld oplevert. Dat kan, nee ‘moet’ (en ik heb een hekel aan moeten) anders.

Ga aub de dingen doen waar je blij van wordt. Als je dingen gaat doen waar je blij van wordt ga je stralen en straal je plezier uit. Je bent enthousiast over je werk en de resultaten die jouw klanten krijgen, dankzij jouw inzet.

Mensen met een hoge energie zijn aantrekkelijk

Dit zorgt voor een hoge energie en dat is aantrekkelijk! Mensen met een hoge energie zijn heel aantrekkelijk en hebben meestal de meeste en leukste klanten, die graag meer willen betalen.

Het is dus in meerdere opzichten belangrijk om je werk zo in te richten dat je er blij van wordt en het niet – uitsluitend – als bron van inkomsten ziet.

Ja, je hebt een hypotheek en andere verantwoordelijkheden. Dat begrijp ik.

Je hoeft niet meteen alles te veranderen en het hoeft niet elke dag feest te zijn, maar probeer er elke dag een feestje van te maken want voor je het weet komt er nieuws dat alles op z’n kop zet, en dan?

De vraag is dus simpel; wat zou je nu kunnen veranderen om er elke dag meer feest van te maken en om ervoor te zorgen dat je in hogere energie niveau komt?

>