"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Wat Houdt Je Tegen?

Waardoor Groei Jij Niet?

Waarom ben je nog niet op het punt bent belandt waar je graag zou willen zijn? Wat zijn de reden dat je nog niet jouw doelen hebt bereikt die je graag wilt bereiken? Wat houdt jou tegen?

Ondernemers laten zich tegenhouden

Ik sprak vorige week weer enkele ondernemers die nog niet op het punt waren beland waar ze graag zouden willen zijn. De een sprak over een gebrek aan omzet, de ander aan het feit dat ze teveel omhanden had (te weinig focus). In het weekend ben ik me gaan afvragen hoe het komt dat veel zzp-ers nog niet zo heel veel succes hebben. Of in elk geval minder succesvol zijn dan dat ze dit zouden willen.

Wat houdt je tegen?

Dat is mijn vraag van vandaag; wat houdt je tegen waardoor jij nog het succes hebt dat je graag zou willen? Ik vraag het mij echt af wat het antwoord hierop kan zijn.

Natuurlijk zal iedereen een ander antwoord hierop kunnen geven zoals teveel omhanden, en dus te weinig focus op 1 ding in je bedrijf dat wel jou het succes kan geven dat je wenst. Of het gaat niet snel genoeg want je krijgt te weinig verkeer naar je website. Het is ook mogelijk dat je wel voldoende verkeer naar je site krijgt maar te weinig conversie, dus te weinig inschrijvingen voor je ebook of aanvragen voor gesprekken.

De reden is niet bekend, of wel? Waarom ben jij nog niet succesvol?

Wat is de oplossing?

Nu wil je misschien weten; wat is dan de oplossing? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven want elke situatie ligt anders. Toch heeft het vaak te maken met een gebrek aan focus.

Doordat ondernemers teveel verschillende dingen doen hebben ze geen focus en worden ze geen ‘expert‘ in 1 ding. Hierdoor worden ze niet aantrekkelijk voor potentiële klanten.

Durf afscheid te nemen van aanbod, werk of samenwerkingen die je niet verder brengen naar je succesvolle toekomst. Ook mensen in je omgeving die je tegenhouden – bewust of onbewust – dien je op de hoogte te stellen van jouw dromen. Alleen op die manier kunnen ze er rekening mee houden waarmee je bezig bent en dat je verandert.

Dat kan lastig zijn, I know – I’ve been there, en toch super belangrijk om voor jezelf te kiezen want het is jouw toekomst met jouw ideeën. Dus kies, kies voor jezelf!

 

>