"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Vorderingen (boek-en)

Hoe staat het met mijn boek (-en)?

Yes, vandaag zijn de contracten ondertekent en ze gaan morgen naar mijn uitgever toe. Het heeft langer geduurd dan gewenst maar alles heeft zijn reden want ik heb gekozen om de M.A.S.T.E.R. methode uit het boek te halen om er een aparte planner van te maken.

M.A.S.T.E.R. Methode

Heel lang (jaren) loop ik al met het idee om een leuke planner te maken met een aantal stappen die goed zijn om dagelijks te doen zodat je focus houdt op je doelen. 

In eerste instantie zou het onderdeel worden van mijn eerste boek maar dit idee gaf de nodige – interne – frictie bij mij. Daarom heb ik, na beraad, besloten om dit uit het boek te halen en om de planner als apart onderdeel te gaan toepassen. En dat maakte het proces van publiceren niet gemakkelijker (sorry…..)

Boek over Ondernemerschap

Nu is de kogel – eindelijk – door de kerk en dat betekent dat ik 2 boeken ga lanceren! Zo heb je er geen, en zo heb je er 2, zeg maar.

Het eerste boek zal gaan over de eigenschappen van succesvol ondernemerschap en zal wel verwijzingen hebben naar de Master methode (de planner).

Dit voelt beter en nu kunnen we gas geven om alles snel te gaan publiceren.

Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen maar mocht je vragen hebben stel ze gerust.

>