"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

VIP dag; in 1 dag jouw complete bedrijfsplan klaar

VIP dag, wat is het en hoe werkt het?

Je hoort me regelmatig praten over een VIP dag, maar wat is het en hoe werkt het? Een VIP dag is speciaal voor ondernemers. Jij bent mijn VIP en ga je helpen om binnen 1 dag een compleet bedrijfsplan te maken.

Voordat we een VIP dag inplannen gaan we eerst in gesprek met elkaar. Ik wil graag weten wie je bent, welk bedrijf je hebt en wat je plannen / verlangens zijn voor jouw bedrijf (in combinatie met je privé leven).

Vaak blijkt dat ondernemers het zich te moeilijk maken en juist daarbij hebben ze hulp nodig, en die biedt ik dus.

Wat betekent een VIP dag voor jou?

Een VIP dag betekent ook dat je nieuwe inzichten gaat krijgen in bijvoorbeeld:

  • je Meest Ideale Klant
  • jouw Onderscheidende factor
  • je Onweerstaanbaar Aanbod
  • het creëren van een Expertstatus
  • etc

Let op; een VIP dag betekent niet altijd dat je een “bocht” naar links of rechts maakt maar het betekent altijd dat je veel duidelijker een helder beeld krijgt hoe je gemakkelijker meer omzet uit jouw bedrijf kunt halen.

Een VIP dag is heel leuk om te doen; ik zorg ervoor dat jij je helemaal thuis voelt bij het verwerken van deze informatie en dat het goed bij jouw gevoel past.

Oja, en had ik vertelt dat we naast het verse fruit, koffie en thee ook heerlijk gaan lunchen? Nee, nou reken daar maar op want ook dat hoort bij een VIP dag!

Wil je weten of een VIP ook bij jou en jouw bedrijf past? Vul het formulier in en ik neem – vrijblijvend – contact met je op om te zien hoe ik je kan helpen.

>