"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Veelvoorkomende fout van ZZP-ers (dienstverleners)

Een veel voorkomende fout van dienstverleners (zzp-ers)

Je hebt er maar druk mee als zelfstandige dienstverlener; een website, producten maken en lanceren, emaillijst opbouwen, webinars geven, trainingen en workshops geven, netwerken, affiliates relaties opbouwen, Facebook live, Facebook ads, bloggen (artikelen schrijven), deze weer optimaliseren voor de zoekmachines zoals Google, backlinking, internal linking, podcasting, interviews, boeken schrijven, lezen geven, etc etc.

Waar is het strand?

Als ik dan kijk naar het aanbod op internet om een inkomen te realiseren vraag ik me wel eens af? Heb je wel tijd om op het strand te liggen, want dat wordt er “verkocht”. Je maakt een mooi bedrijf, biedt veel producten aan, gaat dit in de markt zetten en het geld stroomt binnen. Nou, die ervaringen hebben we inmiddels wel geleerd dat het niet zo gemakkelijk gaat.

Less = More

Ik heb het al vaker verteld; de meeste ondernemers zoals zzp-ers doen teveel. Ze bieden teveel producten aan waardoor ze geen focus kunnen hebben. Ga het anders doen.

Tijdens een VIP dag ga ik met jou het hele bedrijfsmodel van je bedrijf doornemen en ontdekken we hoe je veel sneller meer omzet kunt maken met minder moeite. Als je dat iets lijkt gaan we eerst in gesprek want ik wil er zeker van zijn dat ik je kan helpen.

Vul hier het formulier in en ik ga je bellen!

 

>