"Creƫer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Remco Claassen Inspireerde Voor Het Boek ‘7 Principes van Succesvol Ondernemen’

Remco Claassen Ontvangt Het Boek

Remco Claassen, voor diegene die hem nog niet kennen; een bekende spreker, trainer en auteur over leiderschap. De grote doorbaak kwam toen hij in het voorprogramma stond van o.a. Stephen Covey (1 van onze gezamelijke helden) waarna hij een volle agenda boekte met zijn trainingsprogramma voor grote bedrijven.

Remco Claassen boek

Remco Claassen boek

Remco Claassen Training

1 x per jaar doet Remco een zaaltje afhuren voor open inschrijvingen en geeft dan een volledige dag training voor mensen die anders niet kunnen deelnemen. Ik heb het geluk gehad dat ik hem daarom 2 keren van dichtbij heb mogen meemaken. In een van die meetings kreeg ik de kans om een uren met hem te praten over leiderschap. Ik stelde hem ook mijn dilemma voor van het gevoel over het schrijven van een boek over mijn M.A.S.T.E.R. methode.

Met zijn tips ben ik aan de slag gegaan en heb daarom ook mede besloten om deze methode NIET in een boek te gieten maar in een planner waarbij je elke dag deze 6 stappen kunt bijhouden zodat je focus houdt. Met alleen een boek was dit niet mogelijk geweest om het duidelijk te maken en daarom diende er een planner te komen.

Op Bezoek Bij Remco Claassen

Toen het boek ‘7 Principes van Succesvol Ondernemen’ en de planner van de M.A.S.T.E.R. methode klaar waren kon ik hem gaan bedanken middels een bezoek bij hem op kantoor in Valkenswaard. Hier overhandigde ik hem mijn boek en bedankte hem voor zijn inzichten want mede door zijn ideeen hierover hebben we nu 2 producten geproduceerd; het boek ‘7 Principes van Succesvol Ondernemen’ en het werkboek / succesplanner van de M.A.S.T.E.R. methode!

De producten sluiten zeer goed bij elkaar aan maar zijn ook afzonderlijk handig in gebruik met elk hun eigen doel.

Het boek ‘7 Principes van Succesvol Ondernemen’ is nu te bestellen via Managementboek, zonder verzendkosten:

http://www.bit.ly/_Managementboek

Tijdens dit bezoek maakte we een puinhoop ervan, je ziet het in deze video:

>