"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Over Mij

Over Rob

Ik ken jou, nouja ik her-ken jou.

Sinds 1998 ben ik, net als jij, ondernemer. Samen met m’n vrouw Ingrid ben ik begonnen met eigen bedrijven in de horeca om na 7 jaren te starten als businesscoach / businessconsultant om andere ondernemers te gaan helpen om hun ideale bedrijf te bouwen.

Vaak is hiervoor een andere “mindset” voor nodig en ik kan je dit leren.

Ondernemers zijn vaak de eindverantwoordelijke voor alle beslissingen. Zo doen ze dat al jaren. Een weerwoord wordt vaak niet gegeven, zeker niet door personeel. Ik doe dat wel, indien nodig.

Wanneer we een open en eerlijke communicatie hebben ontstaat er ‘magie’ want je gaat resultaten bereiken, gegarandeerd. Wat we afspreken gaan we doen, en bereiken.

Je stelt zelf je doelen want het is jouw leven. Wat ik doe? Ik daag je uit om ze te bereiken.

Mijn manier van trainen en communiceren is no nonsense, direct, recht op het doel af, concreet maar wel vaak met humor, zodra we elkaar kennen.

Ondernemen is vaak eenzaam

In mijn eigen bedrijven maakte ik altijd de beslissingen. Ik besprak ze met Ingrid maar vaak was er weinig feedback want zij had nog meer dingen te regelen zoals de opvoeding van onze kinderen en het huishouden. Als ik vragen had kon ik eigenlijk nergens terecht. Totdat ik een coach vond. Dit was iemand met ervaring als ondernemer. Het was iemand die mij begreep, iemand die zelf ook bedrijven had, iemand die personeel had, iemand die mij vragen stelde en uitdaagde.

Zo’n iemand gun ik jou ook!

Mijn ervaring met deze coach waren heel bijzonder want ik ging andere resultaten boeken. Ik ging anders denken en anders handelen. Er werden andere keuzes gemaakt waardoor ik veel meer balans vond tussen het werken en ontspanning met Ingrid en ons gezin want als ik vragen had over ondernemerschap stelde ik ze aan mijn coach. Hierdoor kwam weer alles in balans. Een ander voordeel was dat we veel meer geld gingen verdienen, zonder dat we meer of harder moesten werken. Dit had ik eerder moeten doen 😉

Ondernemen is vrijheid

Weet je nog waarom je ondernemer bent geworden? Ik koos ervoor omdat ik zelf wilde kiezen hoe ik wilde werken en met wie. Vrijheid in keuzes maken en me willen bewijzen waren mijn drijfveren. Hoe is dat bij de jou?

Nu kies ik mijn klanten en laat het afhangen aan het aantal factoren zoals ‘een klik hebben met iemand’, of ik daadwerkelijk voldoende waarde kan toevoegen en ik geloof hebben in mijn klant – en zijn diensten en dat hij ‘coachbaar’ is want afspraak is afspraak.

Ja, geld en inkomsten zijn belangrijk maar niet belangrijk in het maken van mijn keuze of ik de samenwerking aan ga met iemand die ik een heel jaar of zelfs slechts 1 dag coach. Ik heb geleerd om mijn keuzes te maken op mijn gevoel, of met mijn hart en dat heeft me veel geluk gebracht.

Spreker over Persoonlijk & Professioneel Succes

Ben je op zoek naar een deskundige, bekwame en ervaren spreker over Persoonlijk en Professioneel Succes?

Ik kom je graag helpen want het podium is voor mij een bekende plek waar ik mij thuis voel sinds ik 15 jaren jong was. Eerst heb ik als DJ gewerkt in grote zalen, feesttenten en discotheken tot 2.500 mensen.

Later betrad ik het podium als een van de eerste sprekers over het zakelijk gebruik van Social Media Marketing.

Tegenwoordig gebruik ik al deze kennis over Marketing, Sales en Ondernemerschap en presenteer ik over deze onderwerpen. Items zoals:

  • de motivatie van de ondernemer
  • de reden van het ondernemerschap
  • de resultaten uit mijn onderzoek naar en interviews met Succesvolle Ondernemers

zijn veel gevraagd door organisaties.

Auteur boek “7 Principes van Succesvol Ondernemen”

Vol trots stond ik juni op de presentatie van m’n eerste boek ‘7 Principes van Succesvol Ondernemen’.

Dit boek vertelt mijn eigen ervaringen als ondernemer en welke principes gelden om een succesvol bedrijf op te bouwen naar je eigen voorwaarden.

Het boek is te koop in elke boekwinkel en via de websites van o.a. bol.com en Managementboek. Wil je het boek kopen doe het dan via Managementboek want zij hebben nu een actie zodat je geen verzendkosten betaalt: http://bit.ly/_Managementboek

 

 

 

Businesscoach – Businessconsultant

Mijn kennis is te vinden in het boek en op deze site maar het allerliefste werk ik direct met ondernemers omdat dit leuke dynamiek oplevert en ik de meeste impact kan hebben, op de ondernemer, zijn bedrijf en zijn omgeving (gezin).

Hoe ik dit doe? Afhankelijk wat de ondernemer nodig heeft maken we een plan van aanpak. Het is goed mogelijk dat een VIP-dag toereikend is om voldoende stappen te zetten of juist de aanzet is om meer te willen bereiken. De keuze ligt bij de ondernemer want het is zijn leven.

Ik ga graag met je in gesprek om te zien wat jouw verhaal is en hoe ik je kan helpen.

Vertel me jouw verhaal, waarmee kan ik jou helpen?

Bel me op 0495 76 4444