"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Over Mij

Over Rob

Ik ken jou, nouja ik her-ken jou.

Sinds 1998 ben ik, net als jij, ondernemer. Samen met m’n vrouw Ingrid ben ik begonnen met eigen bedrijven in de horeca om na 7 jaren te starten als businesscoach / businessconsultant om andere ondernemers te gaan helpen om hun ideale bedrijf te bouwen.

Vaak is hiervoor een andere “mindset” voor nodig en ik kan je dit leren.

Mindset -> Keuzes -> Resultaat

Ondernemers zijn vaak de eindverantwoordelijke voor alle beslissingen. Zo doen ze dat al jaren. Een weerwoord wordt vaak niet gegeven, zeker niet door personeel of je partner.

Ik doe dat wel, als het nodig is om je verder te helpen om dat te bereiken wat je wilt bereiken.

Wanneer we een open en eerlijke communicatie hebben ontstaat er ‘magie’ want je gaat resultaten bereiken, gegarandeerd. Wat we afspreken gaan we doen, en bereiken.

Je stelt zelf je doelen vast want het is jouw leven en jouw bedrijf. Wat ik doe? Ik daag je continue uit om ze te bereiken.

Mijn manier van coachen, trainen en communiceren is uitdagend, no nonsense, direct, recht op het doel af, concreet maar wel vaak met humor, zeker wanneer we elkaar beter leren kennen want het kan ook leuk zijn om te veranderen.

Ondernemen is vaak eenzaam

In mijn eigen bedrijven maakte ik altijd de beslissingen, vaak op basis van onderbuikgevoel en ervaring. Vaak werden beslissingen genomen zonder overleg met iemand.

Ik besprak mijn keuzes wel met Ingrid maar vaak was er weinig feedback want zij had nog meer dingen te regelen en was al druk met thuis ( de opvoeding van onze 3 kinderen en het huishouden vragen ook veel energie).

Als ik vragen had kon ik eigenlijk nergens terecht. Totdat ik een coach vond. Dit was iemand met ervaring als ondernemer. Hij wist hoe ik mij voelde en wat ik doormaakte. Het was iemand die mij begreep, iemand die zelf ook bedrijven met personeel heeft gehad, en het was iemand die mij vragen stelde, uitdaagde en mijn keuzes begreep.

Zo’n iemand gun ik jou ook!

Mijn ervaring met deze coach waren heel bijzonder want ik ging andere resultaten boeken. Ik ging anders denken en mijn beslissingen anders kiezen.

Er werden andere keuzes gemaakt waardoor ik veel meer balans vond tussen de inspanning van het werken en de ontspanning met Ingrid en ons gezin, want als ik vragen had over ondernemerschap stelde ik ze aan mijn coach. Hierdoor kwam weer alles in balans.

Een ander voordeel was dat we veel meer geld gingen verdienen, zelfs toen ik minder uren ging werken. Ik ging veel meer aansturen en dat had ik eerder moeten doen 😉

Ondernemen is vrijheid

Weet je nog waarom je ondernemer bent geworden? Ik koos ervoor omdat ik zelf wilde kiezen hoe ik wilde werken en met wie ik wilde werken. Ik wilde een bedrijf opzetten waarop ik trots kon zijn. Belangrijk vond ik ook het hebben van ‘vrijheid in keuzes maken’.

Hoe is dat bij de jou?

Nu kies ik mijn klanten en laat de keuze om samen te werken afhangen aan een paar factoren zoals ‘het hebben van een klik met iemand’ en of ik daadwerkelijk voldoende waarde kan toevoegen aan het bereiken van de doelen.

Belangrijk is ook dat ik geloof moet hebben in mijn klant en dat hij ‘coachbaar’ is zodat we veranderingen ook daadwerkelijk gaan doorvoeren.

Heel belangrijk vind ik het nakomen van afspraken, dan pas groeit het vertrouwen in elkaar en kunnen we echt grote resultaten gaan creëren.

Spreker over Persoonlijk & Professioneel Succes

Ben je op zoek naar een deskundige, bekwame en ervaren spreker over Persoonlijk en Professioneel Succes?

Ik kom je graag helpen want het podium is voor mij een bekende plek waar ik mij thuis voel sinds ik 15 jaren jong was. Eerst heb ik als DJ gewerkt in grote zalen, feesttenten en discotheken tot 2.500 mensen.

Later betrad ik het podium als een van de eerste sprekers over het zakelijk gebruik van Social Media Marketing.

Tegenwoordig gebruik ik al deze kennis over Marketing, Sales en Ondernemerschap en presenteer ik over deze onderwerpen.

Items zoals:

  • de motivatie van de ondernemer
  • de reden van het ondernemerschap
  • de resultaten uit mijn onderzoek naar en interviews met Succesvolle Ondernemers

zijn veel gevraagd door organisaties zoals netwerkclubs en ondernemersclubs.

Auteur boek “7 Principes van Succesvol Ondernemen”

Vol trots stond ik juni 2017 op de presentatie van m’n eerste boek ‘7 Principes van Succesvol Ondernemen’.

Dit boek vertelt mijn eigen ervaringen als ondernemer en welke principes gelden om een succesvol bedrijf op te bouwen naar je eigen voorwaarden.

Het boek is te koop in elke boekwinkel en via de websites van o.a. bol.com en Managementboek. Wil je het boek kopen doe het dan via Managementboek want zij hebben nu een actie zodat je geen verzendkosten betaalt: http://bit.ly/_Managementboek

 

 

 

Businesscoach – Businessconsultant

Mijn kennis is te vinden in het boek en op deze site maar het allerliefste werk ik direct met ondernemers omdat dit leuke dynamiek oplevert en ik de meeste impact kan hebben, op de ondernemer, zijn bedrijf en zijn omgeving (gezin).

Hoe ik dit doe? Afhankelijk wat de ondernemer nodig heeft maken we een plan van aanpak. Het is goed mogelijk dat een Ondernemers VIP dag toereikend is om voldoende stappen te zetten of juist de aanzet is om meer te willen bereiken.

Ik ga graag met je in gesprek om te zien wat jouw verhaal is en hoe ik je kan helpen.

Vertel me jouw verhaal, waarmee kan ik jou helpen?

Bel me op 0495 76 4444

 

>