"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Moedige Ondernemers, wat heb je eraan?

Wat denk jij van Moedige Ondernemers?

Moedige Ondernemers, je kent ze wel; die mensen die lef hebben om te doen wat jij eigenlijk ook wel graag zou willen doen.

Of je vindt het helemaal niks wat ze doen, maar je blijft ze wel volgen, die moedige ondernemers.

Je ziet ze ook overal, het lijkt wel of ze het internet beheersen. Op elke Facebook timeline, Youtube kanaal, Linkedin, etc kom je een bericht van ze tegen. En weet wat erg is?

Ze hebben een uitgesproken mening. Het lijkt wel alsof ze zeggen wat ze echt menen, zo gemeen is dat! Moedige Ondernemers, pffff wat heb je er aan? Nou…..

Moedige Ondernemers kunnen je veel leren. Waarom? Omdat ze vaak weerspiegelen wat jij zo graag wilt bereiken of doen.

Zij doen ‘het’, jij niet.

Waarom niet? Omdat het nog niet “perfect” is of omdat het niet jouw stijl is om het zo te doen. Oke, hun stijl is niet jouw stijl maar wat kun je ervan leren?

Tenslotte volg je de moedige ondernemer want er is iets dat je ‘triggert’ in hem. Wat is dat? Ga je wachten en hopen dat ‘ie op z’n bek gaat? Maar dat gebeurt toch niet, oh – wacht – ja…… ! Dat was een verspreking in zijn video, je hebt hem. Oh, nee…. hij heeft het zelf niet in de gaten, of nog erger hij zegt het zelfs dat ie een fout maakte en gaat verder met het onderwerp waarover hij spreekt. Shit!

Zijn informatie is wel goed, maar ja, dat had jij ook wel kunnen vertellen want IEDEREEN weet deze info toch al, dus wat heb je eraan?

Moedige Ondernemers; zij doen het, jij niet. Waarom niet?

Moedige Ondernemers hebben ook klanten, weet je wel, van die klanten die veel geld betalen voor hun kennis, producten en diensten.

Jij hebt ook klanten, een paar en daar ben je heel trots op. Dat betekent nog niet dat je daarom over hoeft te roepen, ook weer op Social Media “ik heb een VIP klant”. Jij hebt ook klanten….

Ze betalen niet zoveel als bij die Moedige Ondernemers maar dat hoeft ook niet want jij bent pas bezig en nog startende.

“Wacht maar, over een tijdje dan ga je goed ‘draaien’ en verdienen”, net als die Moedige Ondernemers nu al doen. Maar jij doet het vanuit je hart, op jouw manier, niet zoals die Moedige Ondernemer die gewoon zegt wat ie zegt, pfffff.

Video’s opnemen vanuit de auto, dat kan echt niet, het beeld trilt en ik zie hoofdzakelijk het stuur ipv je gezicht. Zo zou ik het niet doen, jouw tip aan hem: huur een film studio en maak professionele video’s. En die layout van zijn website is ook belachelijk, het is zelfs een gratis template, come on man! Wat doe je? Denk aan je uitstraling! Je kunt maar 1 x een eerste indruk maken, toch?

Daarom nog maar eens goed kijken naar de indruk die het proefontwerp van het logo maakt. Dat ene kleurtje, is dat wel zoals ik het wil? En oja, mijn site moet nu toch echt een keer gemaakt worden.

Mijn tekst van mijn blogartikel laat ik ook nog een keer controleren of alles correct is. Die moedige ondernemer maakt me toch taalfouten, jeetje, dat wil je toch echt niet!

En wanneer dan alles klaar is en dezelfde uitstraling heeft wat precies bij me past, dan ga ik de wereld vertellen wat ik te bieden heb. Niet zoals de Moedige Ondernemer, zomaar starten. “on the fly” zegt hij, nee man, ik denk erover na wat ik wil melden en kies dan op welk platform hoe ik dat ga doen.

Hoeveel klanten ik al heb, vraag je? Die enkele en de rest moet even wachten, ze weten toch dat ik al bezig ben met van alles op te bouwen en dat duurt eventjes. Ja ik zou wel willen dat het sneller gaat maar kan niet alles tegelijk.

Is dit verhaal voor jou herkenbaar? Vul dit formulier in en we gaan in gesprek over jouw bedrijf.

  • […] week heb ik een artikel geschreven over Moedige Ondernemers. Ik noem ze maar even zo omdat ik geen betere naam kon verzinnen. Of beter gezegd; het paste wel […]

  • >