"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Mirjam van Galen (Miss Canvas) ontvangt het boek “7 Principes van Succesvol Ondernemen”

Mirjam van Galen = mijn businessbuddy

Mirjam van Galen heb ik een paar jaren geleden leren kennen op een gezamenlijke cursus en we hadden meteen een goede “klik”. Toen we een keuze moesten maken voor een business “buddy” was het duidelijk, dat gaan we doen! En wat heb ik hiermee een geluk gehad want Mirjam is heel betrokken bij de ontwikkeling die ik als ondernemer mee maakte.

Een business buddy is geen partner in je bedrijf maar een partner buiten je bedrijf. Het is iemand die je als vertrouwenspersoon kunt zien en vragen kunt stellen. Vaak zijn business buddies gelijkwaardig qua niveau en probeert men elkaar uit te ‘dagen’ om de ander te laten groeien.

Mirjam van Galen = Miss Canvas

Mirjam van Galen is vooral bekend in de regio Noord Holland als Miss Canvas, de dame die de ondernemer leert kijken naar het bedrijf middels het Business Model Canvas. Dit model geeft in 9 stappen aan wat je positie is in de markt, je klanten, partners etc. Zij is hier heel bedreven in en ik hoor goede resultaten van haar klanten.

Zelf mocht ik een keer in Volendam aansluiten voor een workshop tijdens een middag en het heeft me weer nieuwe inzichten gegeven. Het is dus een aanrader om zelf een keer deel te nemen en eens kritisch naar je bedrijf te kijken.

Mirjam ontvang het boek “7 Principes van Succesvol Ondernemen”

Natuurlijk ontvangt Mirjam ook het boek persoonlijk en dat doen we dan op een leuk terras in Nijmegen want waarom zou je zakelijk niet koppelen aan het aangename? Ook in dit boek heb ik een persoonlijke notitie voor haar geschreven als blijk van waardering.

Wil jij ook het boek lezen? Bestel het dan bij Managementboek: http://www.bit.ly/_Managementboek

>