"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

MasterMind Succesvol Bedrijf Bouwen

MasterMind: Bouw een Excellent bedrijf voor jouw ideale Lifestyle

Heb jij een netwerk van ondernemers die jou vraagstukken kunnen beantwoorden? Bij wie kun jij jouw vragen stellen over je bedrijf? Wordt je uitgedaagd door jouw omgeving en gestimuleerd om deze uitdagingen aan te gaan? Wie steunt jou bij jouw beslissingen en geeft je vertrouwen omdat je weet dat er mee in je bedrijf zit dan nu het geval is?

Om een succesvol bedrijf op te bouwen is het belangrijk om een goede omgeving te hebben. Ondernemers die jou begrijpen in een setting die je rust geeft omdat je afstand kunt nemen van je bedrijf.

En je hebt een aantal stappen nodig. Wanneer je deze principes begrijpt kun je snel groeien. De juiste volgorde van een succesvol (en winstgevend) bedrijf is:

 1. Bepaal Je Doelen
 2. Kies Je Meest Ideale Klant (doelgroep)
 3. Wat Is Jouw Beste Garantie?
 4. Hoe Bereik Je Jouw Doelgroep?
 5. Ontwikkel Je Marketing- & Verkoopvaardigheden

Master Mind

Het Master Mind programma is speciaal voor ondernemers die willen ondernemen op hun eigen voorwaarden. Ze willen dat het bedrijf hun lifestyle dient en niet andersom. Je werkt hard om een mooi leven te creëren voor jezelf en je gezin. In de Master Mind vind je gelijkgestemden ondernemers, die jou begrijpen, ondersteunen en uitdagen.

Deelname is niet voor iedereen geschikt! Ik werk uitsluitend met ambitieuze ondernemers die ‘coachbaar’ zijn en bereid zijn om buiten hun comfortzone te treden. Ik ga je uitdagen zodat je gaat groeien, en dat voelt soms ongemakkelijk. Het is beter dat ik dit vooraf vertel, toch?

Enkele eisen voor de kwalificatie van deelnemers:

 • minimaal 3 jaren zelfstandig ondernemer
 • minimaal €100.000,00 ondernemersinkomen (aantoonbaar)
 • coachbaar
 • actiegericht
 • willen groeien
 • vrijheid nastreven

Wil je meer weten over het Master Mind programma? Ga in gesprek en vul het formulier in op deze pagina.

>