"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Marc de Groot (DGOC Marketing) stelt een rare vraag over ping pong ballen….

Marc de Groot van DGOC ontvangt m’n boek

Marc de Groot van DGOC marketingburo in Venlo heeft gisteren mijn boek ontvangen. Marc heeft zelf 2 boeken geschreven over online marketing en is gespecialiseerd in websites maken en Search Engine Advertising (SEA) oftewel Adwords. Marc heeft ook een populair podcast serie waarin hij ondernemers interviewt en altijd een vraag stelt over ping pong ballen….

Marc en Ping Pong ballen

De vraag over ping pong ballen zag ik niet aankomen terwijl ik wel al vaker had gehoord in z’n interviews. Ik was niet goed voorbereid en dat kan wel eens voorkomen hoewel ik “niet snel op m’n mondje ben gevallen”.

Marc heeft onlangs een doos ontvangen met 1.000 ping pong ballen, en laat daar nu juist de vraag over gaan.

Marc ontvangt het boek

Ik heb besloten om Marc het boek cadeau te doen omdat hij iemand is die veel deelt met zijn blogs en podcast en dat is belangrijk. Hierdoor helpt hij veel ondernemers en dat zorgt natuurlijk voor het vergroten van zijn zichtbaarheid.

Marc was blij verrast dat hij een boek ontving en stelde ook goede vragen over de inhoud van het boek “7 Principes van Succesvol Ondernemen”. Met name het hoofdstuk over Netwerken kwam uitvoerig aan de orde.

Wil jij het boek bestellen, dat via Managementboek.nl: http://bit.ly/_Managementboek 

Marc legt in deze video ook uit waarom bestellen via Managementboek voor mij goed is.

 

>