"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Kies Voor Vertrouwen

Kies Voor Vertrouwen in Jouw Beslissingen

Als zelfstandig ondernemer sta je er vaak alleen voor in je ondernemerschap. Daarom is het belangrijk om je te omringen met mensen die begrijpen waarmee je bezig bent. De reden hiervoor is dat veelal mensen in je omgeving je – ongevraagde – raad geven om je te ‘helpen’.

Advies van je vrienden en familie

Deze mensen, vaak vrienden en familie, bedoelen het goed. Ze willen je niet zien falen. Maar jij zoekt verandering omdat dit jouw wens is. Jij wilt groeien!

Welnu; met de tegenwoordige manier van online marketing kan iedereen elkaar volgen en zien waarmee je bezig bent. Zeker als je hiervoor kiest.

Het veranderingsproces vindt ook bij de ander plaats

Jouw omgeving ziet dus ook deze verandering en kan er dus voor zorgen dat ze je vragen om dit niet meer te doen of om het anders te doen. Misschien komt het omdat je een andere marketingboodschap hebt of ander taalgebruik toepast omdat je een andere doelgroep wenst aan te spreken.

Onbewust ga je dan twijfelen of je wel goed bezig bent. Het vervolg van twijfel is angst, want stel je eens voor dat zij gelijk hebben…..

Zorg voor een goede buddy of coach die je hiermee kan helpen. Want zij begrijpen welke stappen en fases jij doorloopt.

We hebben het allemaal al een keer meegemaakt dat mensen tips gaven die nergens op slaan, althans niet jou helpen om sneller bij jouw doel te komen. Nogmaals, de tips van van hun is gegeven uit “liefde” en allemaal goed bedoeld om je te beschermen maar het helpt jou niet verder in je ondernemerschap.

Ben je op zoek naar een businesscoach en wil je weten of we een “klik” hebben? Vul dan het formulier aan voor een strategiegesprek en we gaan – vrijblijvend – het gesprek aan om te zien hoe je er nu voor staat en waar je naar toe wilt.

>