"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Kies 1 Ding !

Word Expert in 1 ding

Veel dienstverleners zoals trainers, consultants en coaches bieden teveel verschillende opties aan. De diensten die ze aanbieden zijn gewoon teveel en je wordt daarom niet gezien als “expert” in een vakgebied. Als voorbeeld in deze video noem een coach die Linkedin trainingen doet, en Salestrainingen en Netwerktrainingen.

Dit heeft allemaal met elkaar te maken maar het is vaak te veel. Beter is om het dan samen te voegen, dat is veel beter dan los van elkaar. Maak er bijvoorbeeld een 2-daagse training van waarin alle elementen bij elkaar komen maar biedt ze niet meer los aan want geeft “keuzestress” bij de klanten.

Een ander nadeel is dat je alle losse elementen moet gaan marketen. Deze marketing vraagt om veel energie, tijd en geld. Daarbij heb je ook nog eens voor elk los aanbod een veelheid aan concurrentie.

Zorg ervoor dat je expert wordt

Word expert in ‘vakgebied’, word bekend als diegene die 1 ding doet en je zal veel sneller klanten aantrekken.

Zelf bied ik nu alleen maar VIP business coaching dagen aan; dit zijn dagen waarbij ik met de klanten een hele dag 1-op-1 coaching geef. De reden hiervoor is simpel; ik hoef alleen maar dit product te promoten en verkopen. Meer niet.

Uit deze dagen haal ik weer zoveel informatie dat vanzelf een ander aanbod kan doen, en dat doe ik dan ook!

Probeer het voor een periode van, zeg eens, 4 weken; leg alle focus op 1 ding en blijf dit continue promoten. Kijk naar de reacties, je zal verbaasd zijn!

Wil je ook in aanmerking komen voor een VIP dag? Vul dan het formulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.

 

>