"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Kennen Moedige Ondernemers Geen Angst?

Waarin Verschilt De Moedige Ondernemer?

Deze week heb ik een artikel geschreven over Moedige Ondernemers. Ik noem ze maar even zo omdat ik geen betere naam kon verzinnen. Of beter gezegd; het paste wel heel goed om ze zo te noemen.

Zelf ben ik niet altijd moedig geweest. Was ik wel maar toen ik een bak kritiek over me heen kreeg van een groep mensen heb ik besloten om mijn activiteiten te staken. Waarom? De kritiek ging onder mijn huid zitten.

Achteraf gezien niet slim maar op dat moment wel de beste beslissing.

Door zelf te groeien met mijn Mindset, groeit ook mijn bedrijf

 

Nu ben ik ook veel meer zichtbaar, sterker nog; je komt er niet om heen. Dagelijks maak ik een Facebook Live Video met tips voor ondernemers. Soms gaat dat over Sales, Marketing maar vaak ook over Mindset, omdat dit wellicht het allerbelangrijkste is voor jou als ondernemer.

Hoe is het met jouw Mindset?

Wanneer iemand, dus ook een ondernemer, een juiste Mindset heeft kan hij bergen verzetten in zo’n korte tijd dat het lijkt alsof er een wonder is gebeurt. Natuurlijk gebeuren er geen wonderen maar lijkt het erop.

Het gaat erom dat Moedige Ondernemers een juiste Mindset hebben; zij komen in actie en zijn daarom ontzettend goed zichtbaar. Hierdoor bereiken ze een enorm groot publiek die hun klanten kunnen worden. Deze klanten betalen voor hun diensten, dat heet economie….

Wanneer je dus te weinig verdiend als ondernemer heeft het er – waarschijnlijk – mee te maken dat je niet genoeg zichtbaar bent bij jouw doelgroep. Ik noem de Meest Ideale Klant (M.I.K.).

Natuurlijk kunnen er nog andere zaken meespelen zoals kosten zoals inkoop etc. maar omzet vergroten is gemakkelijk wanneer je meer zichtbaar bent. Doet het dan ook!

Moedige Ondernemers hebben ook angst, voor kritiek bijvoorbeeld, en toch kiezen ze ervoor om zichtbaar te worden. Omdat dit ook erbij hoort en de manier is om klanten te krijgen.

 

>