"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Hugo Bakker krijgt het boek maar waarom?

Hugo Bakker krijgt persoonlijk m’n boek

Hugo Bakker heb ik enkele jaren geleden leren kennen als expert voor passief inkomen verdienen via Internet. Ik merkte dat hij heel oprecht met zijn klanten om ging, iets dat mij zeer aansprak. Door de jaren heen kregen we steeds beter contact en heb ik hem geholpen om mensen naar z’n seminar in de Kuip te krijgen. Toevallig won ik daar de hoofdprijs: toegang tot zijn online programma!

Hugo Bakker staat in mijn boek

Hugo Bakker heeft me een paar keren goed uitgedaagd en gemotiveerd om bepaalde actie te doen. Hierdoor ben ik geïnspireerd en heb besloten om hem te bedanken door hem te vernoemen in mijn eerste boek “7 Principes van Succesvol Ondernemen”.

Toen Hugo dat hoorde was hij verbaasd! Ik niet want ik vind het terecht 😉

Businesscoach voor ZZP-ers

Hugo heeft recentelijk een “switch” gemaakt en richt zich nu veel meer op businesscoaching voor ZZP-ers, en dan met name dienstverleners. Hierdoor hebben we enigszins overlappingen, of beter gezegd: raakvlakken en dat praat gemakkelijk.

Hugo is ook schrijver van enkele interessante boeken over positionering en online kennis verkopen. Je kunt deze vinden op Bol.com en Managementboek.

Lees hier het artikel dat Hugo zelf schreef over het boek:

https://hugobakker.com/7-principes-succesvol-ondernemen/

>