"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Hoe Creëer Je Meer Omzet?

Meer Omzet Creëren Lukt Gemakkelijk

Gelukkig weten succesvolle ondernemers dat het verkopen van hun diensten en producten de levensader is voor het voortbestaan van hun bedrijf. Verkopen is dus belangrijk maar hoe doe je dat op een gemakkelijke manier?

Gemakkelijk Meer Omzet Creëren

De meest gemakkelijke manier om omzet te creëren is door in gesprek te gaan met je doelgroep. Dat klinkt logisch maar toch zie ik veel ondernemers dit niet doen. Ze doen het namelijk ‘anders’; ze zenden vanuit hun website en folders hun boodschap en hopen dat ze hierdoor klanten zullen aantrekken. Helaas is het resultaat hiervan heel matig. Dat kan beter.

Door in gesprek te gaan met je doelgroep kun je veel gemakkelijker verkopen

Doordat je in gesprek gaat met je Meest Ideale Klanten (doelgroep) zul je ontdekken wat de problemen zijn waar ze tegen aan lopen. Waarom is dit belangrijk?

In eerste instantie denkt de ‘verkopende ondernemer’ dat hij de klanten wel kent, soms is dat zo maar vaak niet goed genoeg. Met name het taalgebruik van je klanten is belangrijk, misschien wel het allerbelangrijkste om meer omzet te realiseren.

Goed Luisteren Naar Je Doelgroep

Ik heb zelf gemerkt dat door vragen te stellen en te noteren welke problemen zij hebben mijn aanbod veel beter werd en het ook gemakkelijker werd om te verkopen. Door goed te luisteren is het is een logisch vervolg op het gesprek, ook voor je doelgroep, om te kopen.

Het gebruik van aannames is funest in het zakendoen en juist daarom dien je te communiceren met je doelgroep en de beste manier hiervoor is door vragen te stellen.

Voor De Klant Is Het Logisch Dat Hij Koopt

Wanneer het gesprek op de juiste manier is opgebouwd is het een logisch vervolg dat de prospect gaat kopen. Tenslotte is er een probleem besproken en dat willen ze opgelost zien. Wanneer je dan een aanbod doet, dat hierop aansluit, is het logisch voor de prospect om te kopen.

>