"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Hoe Belangrijk Is Geld Voor Jou?

Is Geld Belangrijk Voor Jou?

Geld verdienen is vaak een reden om te ondernemen, toch spreek ik regelmatig ondernemers die zeggen dat dit niet zo is. Hoe zit dat voor jou? Vind jij geld belangrijk? En weet je waarom geld verdienen ook belangrijk is voor jouw klanten?

Geld Verdienen Als Ondernemer

Als ondernemer heb je verschillende kosten die vaak onzichtbaar zijn. Zonder geld kun je niet investeren en je kunt weinig betekenen voor je klanten. Het beste voor je klanten is als jij ook voldoende geld verdient. Waarom?

Omdat je dan veel meer waarde kunt geven!

Wanneer je voldoende geld verdient kun je ontspannen ondernemen. Je kunt ook veel gemakkelijker investeren om te groeien, als ondernemer en met je bedrijf.

Investeren in coaching en kennis is heel waardevol, voor jou, je bedrijf maar zeker ook voor je klanten.

Ondernemers die te weinig verdienen hebben vaak stress. Ze voelen de druk over de volgende rekeningen en de verplichtingen. Deze druk en stress straal je uit en dat voelen je prospects. Hierdoor ben je minder aantrekkelijk en het kost je omzet en dus geld.

Geld verdienen en geld investeren is een vicieuze cirkel die noodzakelijk is voor je bedrijf.

Geld Verdienen Is Goed, Zeker Voor Je Klanten

Wanneer je voldoende geld verdient is het dus ook goed voor je klanten want je kunt ontspannen ondernemen. Je kunt jouw klanten de juiste adviezen geven vanuit een mindset van overvloed, dat er meer dan voldoende is voor iedereen, in plaats van schaarste oftewel een tekort.

Naast de investeringen die je kunt doen om je klanten beter te helpen kun ook, met geld, de klant zijn ervaring verbeteren. Zo kun je een leukere lokatie afhuren voor je meeting, een beter restaurant boeken voor de lunch, etc.

Hierdoor wordt de ervaring van jouw dienst veel hoger, en dat wordt gewaardeerd. Dat kan niet als je geen geld verdient.

Hogere Prijzen Vragen Is Moeilijk, Als Je Dit Niet Weet

Wanneer je al enkele jaren onderneemt vind het lastig om hogere prijzen te vragen. Het kan niet of is ongebruikelijk in de markt. Maar weet je dit zeker?

Ik heb al veel ondernemers geholpen door met een andere ‘bril’ te kijken wat zij kunnen bieden aan de markt, of een ander deel van de markt.

Ze hoeven geen andere dienst aan te bieden, of te veranderen van werkwijze. Vaak ligt het begin van de oplossing in het vinden van de juiste doelgroep. Een doelgroep die jouw aanbod veel hoger op waarde weet te schatten.

Hierdoor wordt verkopen veel gemakkelijker.

Verkopen Is Gemakkelijk

Het verkopen is heel gemakkelijk wanneer je het juiste aanbod tegen de juiste mensen doet. Vaak zit hier de crux.

Men biedt de dienst aan tegen een verkeerde doelgroep en dat is verkopen lastig en zelfs irritant.

Zodra je weet wat jouw doelgroep wilt bereiken is het veel gemakkelijker verkopen. Deze formule maakt van verkopen een ‘eitje’:

Probleem + Oplossing = Verkopen

Eerst dien je te weten wat het probleem is van jouw doelgroep. Als je dit niet weet dan is verkopen ‘pushen’. Als er geen probleem is zal er ook geen behoefte zijn om het op te lossen en kan elk goed aanbod worden afgewezen.

Zelfs met een geweldig aanbod, waarbij je zelfs een probleem oplost, maar er is geen behoefte zal je nooit succesvol zijn en voldoende omzet realiseren. Het blijft dan een ‘gevecht tegen de bierkaai’.

STOP HIERMEE!

Doe jezelf, en je publiek, een groot plezier door je aanbod te blijven ‘pushen’ aan een publiek dat hier niet op zit te wachten. Het is gewoon irritant. Onderzoek wat je doelgroep wilt bereiken en stem hierop je aanbod op af.

Het creëren van de juiste marketingboodschap, afgestemd op de juiste doelgroep is de sleutel voor veel omzet. Wil je weten hoe ik dit doe met mijn klanten? Vul dan het formulier in op deze pagina en ik ga contact met je opnemen om te zien hoe jij gemakkelijk veel meer kunt verkopen!

Podcast Over Geld Verdienen

Luister naar deze podcast over geld verdienen:

 

 

>