"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Het hoeft niet perfect te zijn

Perfectionisme leidt tot uitstel

Natuurlijk wil je dat jouw marketingboodschap goed overkomt. Dat je artikelen op je site en je video’s met de juiste Nederlandse taal correct zijn geschreven. Soms kunnen er fouten worden gemaakt, dat kan door haast of gewoon omdat je het hebt gemist.

Gisteren stond er een foutje in de titel van de video en dat werd opgemerkt door enkele mensen. Ik kreeg hier opmerkingen over en vind dit prima want dan kan ik in actie komen om het te verbeteren. Echter lukte het me niet helemaal om alles correct te maken en na enkele pogingen heb ik besloten om het hierbij te laten.

De reden hiervoor is simpel; so be it.

De video’s die ik maak bevatten tips voor de ondernemer en staan vol met informatie over meer omzet, meer klanten etc. Een klein taalfoutje, dat niet meer is te herstellen, kan me dan niet deren.

Vandaag is weer een nieuwe dag.

Perfectionisme kan leiden tot uitstel

Voorkom dat je door het perfect te doen uitstelt wat belangrijk is. Ik vind het belangrijker dat je zichtbaar bent, met video’s – blogs – mp3 of wat dan ook in plaats van het uitstellen omdat er vanalles niet goed is.

Je kunt over vanalles twijfelen; licht op de video, geluid op de video of achtergrond geluid dat stoort (ook in de video van gisteren). Jij kiest zoals je het wilt doen en doe het dan ook; op jouw manier!

 

>