"Creƫer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Herken jij dit ook in jouw ondernemerschap?

Ben jij ook als ondernemer Ad ?

Ad is ondernemer en volgt me nu een tijdje en heeft me gevraagd om hem te helpen met zijn business. Hij wilt graag sneller groeien en betere klanten aantrekken maar dat lukt niet goed.

Tijdens een VIP dag ga ik inzoomen op zijn bedrijf en wat hij allemaal doet. Zo krijgt hij de volledige aandacht van mij gedurende een hele dag. Dat is slim want Ad weet binnen 1 dag exact wat hij moet doen en welke stappen prioriteit hebben.

Is een VIP dag ook iets voor jou of wil je hier meer over weten? Dat kan; wanneer je het formulier invult ga ik je bellen en gaan we in gesprek. Ik ga kijken hoe ik verder kan helpen met jouw bedrijf.

Reserveer hier jouw (gratis) strategiegesprek

 

Post Tagged with , , ,
>