"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Ervaringen

“Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het opzetten van een goeie business op het gebied van training en coaching.

Ik heb voor Rob gekozen omdat hij een heldere oplossing heeft die eenvoudig is in te passen in je business.

Het resultaat van zijn programma is dat ik binnen 1,5 halve maand meer dan € 10K aan omzet had.

Als je iemand zoekt die je snel een eenvoudig jouw aan een systeem helpt om je training of coachingsbusiness te laten groeien is Rob de juiste partij!”

Peter Faijdherbe – ondernemerscoach

 

 

 

 

“‘ik zocht contact met Rob omdat ik hulp nodig heb bij het ontwikkelen van de marketing en sales om op die manier mijn omzet structureel naar een hoger niveau te tillen!.

Rob triggerde mij met zijn programma om coaches, consultants en adviseurs te helpen om hun omzetdoelstellingen te realiseren. Rob heeft een aantal programma’s beschikbaar die zeer effectief en efficient zijn en niet te vergeten zeer aansprekend!

Het resultaat is dat ik nu veel meer focus heb op welke klanten ik mij ga richten en dat de marketing / sales boodschap zeer doelgericht en specifiek is voor de betreffende doelgroep.

Wat me opvalt aan zijn coaching is dat hij op een directe en open manier van met mij communiceert en advies geeft. Gelijktijdig geeft hij mij de ruimte om het op mijn eigen manier te doen. Dat voelt voor mij goed aan omdat ik dan ook weet dat ik het resultaat zelf behaald heb (met hulp van Rob), maar op mijn manier.
Ik beveel de coaching van Rob aan iedereen die naar manieren zoekt om zijn marketing en sales te verbeteren om op die manier zijn of haar omzet naar een structureel hoger niveau te tillen. En ook nog op een manier die effectiever en efficiënter is!”
 
Richard Peeters – Partner BHP Valuation & Co.

 

 

 

 

>