"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

De Wereld Heeft Jou Nodig

Ga Publiceren en Promoten, doe het voor de anderen!

Veel ondernemers houden zich in; ze zijn niet of nauwelijks zichtbaar of verschuilen zich achter een logo en dat is jammer. Vooral jammer voor de mensen die je niet helpt! Ik ben ervan overtuigd dat, als je een goed product of dienst hebt, je heel veel mensen kunt helpen.

De Wereld Heeft Je Nodig

Door ervoor te kiezen om zichtbaar te worden kun je commentaar krijgen, dat meldde ik al in de video van gisteren over commentaar en haters via Facebook. Toch is het belangrijk om hierover heen te stappen en te kiezen om datgene wat belangrijk is te melden.

Waarom? Omdat je de mensen kunt helpen! Daarom!

Ik heb zelf ook ervoor gekozen om een periode onzichtbaar te zijn, hiermee help ik niemand geholpen. Ik werkte het liefste achter de schermen, heerlijk ‘veilig’.

Nu ik weer veel meer zichtbaar bent met dagelijkse video’s en content zoals artikelen schrijven komen de mensen weer op mijn pad die hulp zoeken in Marketing en Sales. 

Dat maakt me blij want als ik zie hoeveel ondernemers ik kan helpen met deze kennis en coaching is dat super, voor mij en natuurlijk ook voor hun.

Jij kunt het verschil maken

Net als ik kun jij het verschil maken, dat meen ik oprecht. Ik help ondernemers met mijn kennis over Marketing en Sales. Dit kan het verschil zijn tussen faillissement en een succesvol en winstgevend bedrijf. Stel je eens voor wat dit kan betekenen voor de ondernemer en zijn gezin?

In een ‘doemscenario’ zorg ik ervoor dat hij niet het huis hoeft te verkopen, geen scheiding krijgt, etc. Of overdrijf ik nu? Nee, dat geloof ik oprecht niet want ik weet dat deze informatie en kennis,  het verschil kan maken tussen succesvol en winstgevendheid of niet.

Dat geldt ook voor jou, kom naar buiten met je kennis en deel het! Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden om snel bekend te worden dat hooguit door keuzestress je het niet doet.

Kies 1 platform totdat je dit domineert over jouw ‘topic’ en ga dan op zoek naar een extra platform

Moet je kiezen voor Twitter, Facebook, Bloggen (artikelen schrijven), Youtube, Linkedin, aaaarrrgggghh. Ik kan me de frustratie voorstellen want er is zoveel keuze.

Mijn tip hiervoor is heel simpel; kies 1 platform en ga hiervoor totdat je dit platform helemaal beheerst en domineert over jouw topic. Daarna kijk je welk platform erbij kan om eventueel op te schalen met jouw marketing maar maak het niet vooral niet te moeilijk.

>