"Creƫer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

De beste investering voor je bedrijf?

Is dit de beste investering voor je bedrijf?

Businessoaching is de allerbeste investering voor je bedrijf en wel om een aantal redenen; op de eerste plaats investeer je in jezelf en je bedrijf. Door het niet (meer) alleen te doen zal jouw bedrijf veel sneller groeien.

Je kunt leren van de ervaringen en kennis van jouw businesscoach. Dat is handig want dat scheelt enorm veel tijd en geld. Alleen dat is al vaak de investering waard maar dat zie je niet vooraf. Pas als je wordt gecoached zal dit blijken.

VIP dag coaching

Een VIP dag is een hele dag businesscoaching voor jou alleen! De hele dag wordt er aan jouw bedrijf gewerkt. (er worden ook VIP dagen voor groepen georganiseerd).

De hele dag heb je focus, geen afleiding van mail, sms, whatsapp berichten etc. Nee, pure focus op snel tot een resultaat te komen.

Tijdens een VIP dag leer je ook veel over jezelf; je persoonlijke ontwikkeling gaat ontzettend snel dankzij een vip dag.

Persoonlijk contact

En tenslotte bouw je een persoonlijke band op met jouw businesscoach. Hij leert jou en je bedrijf veel beter kennen. Er is veel meer tijd dan in een seminar, dat is logisch.

De investering van VIP dagen varieert en is afhankelijk van de coach die het aanbiedt. Zoek en vind een businesscoach die jou aanstaat, een aantal stappen al verder is dan jij en neem contact op. Kijk welke diensten hij aanbiedt en welke jou passen. Ik beloof je; je krijgt er geen spijt van want geen enkele succesvolle ondernemer heeft alles alleen gedaan. Ze worden, net als topsporters, bijgestaan door een coach. Waarom? Omdat het werkt!

Wil je meer weten over een VIP DAG bij ExcellentOndernemen? Vul het formulier in en ik neem contact met je op!

 

>