"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Businesscoaching voor Dienstverleners

Businesscoaching voor Dienstverleners

Wanneer je ondernemer bent in de dienstverlening (trainer – coach – consultant – adviseur) herken je dit misschien; je bedenkt veel alleen, je werkt veel alleen uit, je acteer veel solo, etc. Met andere woorden; ondernemen kan soms voelen als een eenzaam ‘beroep’.

Nu vind ik je niet zielig maar waar het omgaat in deze is dat je vaak niemand hebt om op terug te vallen om jouw ideeën te toetsen. Ja; je kunt je vragen stellen aan vrienden, familie etc maar dat levert vaak niet de input die je uitdaagt en die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Wat dan wel?

Businesscoaching Helpt!

Een businesscoach kan jou gigantisch goed helpen, althans als je de juiste vindt. Nu is het hier te gemakkelijk om mezelf te promoten (dat doe ik wel op het einde van dit artikel) maar laten we eerlijk zijn: als jij wilt groeien met je bedrijf, met je omzet of je wilt graag de zaken anders aanpakken zodat je een beter resultaat gaat bereiken zoals meer omzet op een gemakkelijkere manier dan raad ik je aan om een businesscoach in de arm te nemen.

De huidige resultaten komen voort uit de huidige denk- en handelswijze

“Wanneer jij niet verandert verandert er niets”, dus ook niet in je omzet. Of in het slechtste geval gaat de omzet zakken, want ‘stilstand is achteruitgang’.

Klanten van mij zijn trainer – coach – consultant – adviseur en willen graag een stabiele omzet realiseren van minimaal €100.000,- per jaar.

Nu zit er verschil tussen deze ambitie en het realiseren ervan. Ze krijgen het zelf vaak niet voor elkaar, hoe graag ze ook willen.

De Aanpak Om €100.000 Omzet Te Realiseren?

Weet je wat zo bijzonder is aan mijn aanpak om €100.000 omzet te realiseren? Mijn klanten hoeven niet veel te veranderen maar ik leer ze anders kijken, en denken.

Het niet bereiken van je omzetdoelen heeft vaak te maken met je huidige denken waardoor je op een bepaalde manier kijkt naar de markt, en dat gaan we veranderen.

Dit zorgt ervoor dat je veel sneller een hogere omzet gaat halen want je acties worden hierop aangepast, dat is logisch. Maar, let op; je gaat niet harder werken! Nee, je gaat anders werken waardoor je gemakkelijker resultaat gaat krijgen.

Je gaat veel beter jouw doelgroep bepalen en hierop volgen de (logische) volgende stappen.

Wil je weten hoe dit werkt, en of het ook voor jouw van toepassing is?

Vul dan het formulier in op de pagina van strategiegesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend, van beiden, zodat we samen kunnen bepalen wat voor jou het beste is om jouw doelen te bereiken.

>