"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

Alles is een kladversie

Wacht jij totdat het perfect is of heb jij “kladversies”?


Als ondernemer wil je een goede indruk maken, het liefste meteen want je weet het “de eerste indruk die telt”.

Dit kan leiden tot uitstel gedrag is dat is jammer. Niet alleen voor jezelf maar zeker ook  voor je klanten want als jij goede informatie hebt die jouw klanten nodig hebben dan krijgen ze deze niet omdat jij wacht totdat perfect is.

Alles is een kladversie

Laura Babeliowksy is een coach van mij en zij vertelde me dit al enkele jaren geleden. Toen “landde” deze boodschap nog niet, enkele maanden geleden wel. Daarom ben ik nu in actie gekomen en heb beslissingen gemaakt.

Dagelijkse Facebook Live

Een van de beslissingen is het maken van een Facebook Live video met een tip voor ondernemers, op elke werkdag. Poeh, hoor ik je denken, dat is veel “elke werkdag”.

Ja dat klopt, het is best een commitment en soms is het lastig om de tijd te vinden, dat geef ik toe. Maar het brengt me absoluut veel. Zo ben ik veel meer zichtbaar binnen mijn doelgroep en dat heeft al meteen klanten opgelevert.

Actie wordt beloond

Een van mijn eerste coaches was Casper Camps, en hij had deze uitspraak: “Actie wordt Beloond”. Een vergelijkbare uitspraak.

Nu doe ik het gewoon, ook al is het niet perfect. Het maakt me niet zoveel uit, ik probeer het zo goed mogelijk te doen en kan elke dag leren om het beter te doen.

Soms verspreek ik me, soms maak ik een taalfout, soms is de belichting niet goed of ben ik afgeleid omdat ik een video maak tijdens het autorijden.

Ik doe het nu, ben in actie en daar gaat het om.

Wil jij dit ook; ik zou zeggen GA HET DOEN. Wil je hierbij hulp? Ik help je graag, we kunnen een gesprek plannen om te zien hoe ik je kan helpen.

Plan hier jouw strategiegesprek.

>