"Creëer een Business & Lifestyle waarin je nooit op vakantie hoeft"- Rob van den Borne

7 Eigenschappen Voor Succes

7 Eigenschappen Voor Succes (waar je geen talent voor nodig hebt)

Ik spreek dagelijks veel ondernemers en het valt me op dat de een veel meer succes heeft dan de ander. Dit heeft me altijd al geïntrigeerd en daarom zoek ik naar de overeenkomsten om ze op te schrijven in een boek (hier te koop: http://www.bit.ly/_Managementboek). Nu zijn in het boek een aantal van deze eigenschappen opgenomen maar niet uitsluitend want het boek gaat over principes en dat is toch echt wat anders;)

Wat is Succes?

Succes is voor iedereen anders en toch heeft het een gemeenschappelijke deler namelijk wensen vervullen.

Mensen met sterke verlangens en wensen zijn meestal veel succesvoller dan mensen die accepteren zoals de situatie nu is. Mensen, en dan met name ondernemers, die iets heel sterk verlangen gaan aan de slag om in een andere, betere situatie te komen.

Ik hou ervan om deze ambitie te zien. Dit zijn voor mij ook de meest favoriete mensen om mee samen te werken (klanten).

Het ‘brandend’ verlangen om het doel te bereiken is dus belangrijk maar zeker ook de weg naar dit gewenste succes. Te vaak wordt dit gemist en dat is jammer want het is de aanjager voor succes.

Deze 7 Eigenschappen zijn belangrijk voor Succes:

ik heb een overzicht gemaakt van de meest genoemde eigenschappen voor succes. Kijk er eens kritisch naar en vertel me; heb jij ze allemaal?

  1. Neem 100% Verantwoordelijkheid
  2. Werk met een Planning
  3. Afspraken Nakomen
  4. Open & Eerlijk zijn
  5. Positief Denken & Doen
  6. Meer Vragen Stellen dan Vertellen
  7. Moed & Lef hebben

Als bonus wil ik je nog een 8e ‘eigenschap’ of beter gezegd tip meegeven; geef complimenten. Want door het geven van oprechte complimenten bereik je meer, veel meer.

Interview met succesvolle ondernemers

Om er nog beter achter te komen of ik op het juiste pad ben doe ik regelmatig interviews met succesvolle ondernemers in diverse branches, sectoren en met verschillende achtergronden.

Heb jij een tip voor een interview met een succesvolle ondernemer of van wie zou je wel een interview willen horen/zien? Laat het mij weten!

>